megrendeltük ezt a csodálatos üveg vörös bort és a következő ételeket…

Grammie és Pea közvetlenül ebéd után érkeztek, és délután játszottunk, és felkészültünk egy főzésre. És Nash csatlakozott hozzánk vacsorázni, és volt egy nagy időnk, amikor sportolunk az udvaron, és süteményt (még több sütemény!) eszünk.

még a nagy munkát is elvégezte, hogy nyírfajtát etetjen vacsorára. B tényleg belementek velük! Ez a sütemény! – Twas egy jó! (De nem olyan jó, mint az 1. epizód)

Vasárnap

Vasárnap könnyű reggelit töltöttünk, később a villásreggelire várva. Volt egy joghurtom és egy kis Cville klaszter granola. Imádja a könyvek

záporok és a B -je után, és a villásreggeliért kiszálltunk az ajtón. Sétáltunk a belvárosban, és landoltunk a Fitzroy -ba villásreggeliért. Szerencsére kaptunk egy asztalt kívülről! Úgy döntött, hogy megeszi a lábát a desszertért. Tehát (szó szerint) hazamentem, hogy behelyezzem a kiságyába! A focimeccsemhez, és mindenki egy kicsit figyelt. Szomorúak vagyunk, hogy hazamenjenek! Hozzászólás néhány vad másnaposból [csak tegnap este két sör volt! Stormy úr, a blogolvasó, első pénteken fogadott nekem, amikor ingyenesen elhozhat egy vendéget. Mivel kora reggel edz, akkor akkor kellett találkoznom vele! Tehát tudva, hogy eltűntem egy ideje, egy lényeges reggeliztem, amely túl sokáig tartott volna, ha túl sokáig tartana az emésztést.

Tegnap tegnap tetején a TJ napraforgójával, egy kis banán, chia magvakkal és mézzel tetején egy vastag szelet (tegnap kiolvadt a nagy betakarításból).

Teljesen finom volt és kevesebb, mint 5 perc alatt eltűnt!

Itt van a divatos tornaterem. Ez a városban csak néhány tornaterem egyike. A hely a belvárosban található, maga az edzőterem nagyon szép, mindent megtesz, amit valaha is szeretne: medence, szép öltözőszobák, két jóga stúdió, fonás, testszivattyú (amit még soha nem próbáltam!)

És egy tetőtéri medence! Megszoktam a YMCA-nál a 25 dolláros tagságomat, amely lehetővé tette számomra, hogy ingyen csatlakozzam! Készüljön fel és enni reggelit 6: 45-Haladjon az edzőterembe (ha könnyű lenne, vagy ha volt társaságom, akkor teljesen bicikliznék, mert csak 2,5 mérföld távolságban van és nagyon kényelmes! Legközelebb ..) 7-7: 15-Csevegjen Stormy-val! 7: 15-8: 15-többszintű jóga. Az osztály csak rendben volt. Nagyon megnyugtató. Nem is szakítottam egy izzadságot, és valójában libabumpákkal borítottam a Savasana alatt! Valaki azt mondta neki, hogy utasítsa el a hőt. Nincs semmi baj azzal, ha edzés közben kissé meleg vagy! Nem értem, miért félnek az emberek tőle. Az osztály továbbra is szép módja volt a Beginn8: 20-9: 10-hez-kissé elliptikusodást végeztem a BH & G-vel, és kipróbáltam a súlyokat9: 10-9: 15-vitatkoztam haza. Megvitatta a 10:00 test szivattyújának tartózkodását. Rájött, hogy van egy 9:15 Ashtanga jógaórája egy férfi oktatóval (részleges vagyok a férfiakkal) 9: 15-10: 45-úgy döntött, hogy jóga marad !! Nagyon örülök, hogy megtettem, mert talán a legjobb jóga osztály volt, amit még Charlottesville -ben tettem. Az első Ashtanga osztályom is! Adnék az osztálynak egy A- (y2yoga osztályok A+s-t), és nagyon tetszett a tanár. Továbbá – szempárnák vannak, amelyek gyógynövényekkel illatosak! Nem egy lavendar törülköző, de mivel ez nem forró jóga, nem hiszem, hogy egy hideg törülközőt szeretnék az arcomon! Ezeket egy kicsit zavarónak találom, mivel nem hiszem, hogy mosnak, de szeretem, hogy valami annyira borította a szemem Savasana számára, hogy hajlandó vagyok egy kicsit túlmutatni. 10:45 – Találkozás a tagszolgáltatásokkal. Képes volt arra késztetni, hogy egy év alatt elosztott 100 dollárnál kevesebb, mint 100 dollárra csökkentse a kezdeményezési díjat. 11 – Csatlakoztam az edzőteremhez! A havi költségek magas, de a testmozgás rendkívül fontos, és egy kicsit több változatossá tettem, az esp. az összes esővel. Örülök!

A legjobban szeretem a cappuccinos -t, tehát kaptam egy magas sapkát, 1 spriccelt tök fűszerrel. Ez elég elég édes volt! Csalódott voltam azonban, hogy ez a kávé körülbelül 1 uncia súlyú volt! Nem vagyok olyan divatos kávé védőszentje, hogy fogalmam sincs, hogyan kell megrendelni a Starbucks -ot. Soha nem emlékszem, mi az! Több folyadékra volt szükségem a csészén.

Tehát kihasználtam az összes maradék habomat, és főztem egy csésze kávét, amikor megkaptam. Tökéletes!

Megdöbbentem, hogy a 2/3 -os normál méretű reggeli ma már ilyen hosszú ideig tartott engem. Úgy gondolom, hogy az aktivitás elfedi az étvágyat, tehát talán azért volt, mert hosszú ideje fizikai dolgokat csináltam. És a tejjel a kávé segített átadni. Halmozott maradék köldök konzerv tököt, néhány haditengerészeti babot és fahéjat (fűtve), és mindezt egy finom orrfolyású tojással tetején:

citrom seltzerrel tálalva

és most én vagyok. Megy az élelmiszerboltba, hogy megvásárolja az összes összetevőt egy hétvégi partira! Szomorú vagyok, hogy sülte őket anélkül, hogy megosztana egy darab tésztát. A tészta fantasztikus.

Ma este az első pénteki művészeti galéria mászás! Alig várom!

További hozzászólások Kath -tól:

A hétvégem távol tartott Charlottesville -től … és az édes kisfiam! Ez volt az első alkalom, hogy egy éjszakán át hagytam Mazent, tehát keserédes utazás volt. Nem hagytam el őt korábban nem azért, mert nem akartam, hanem azért, mert a megfelelő lehetőség nem jött fel. Meghívtak egy tavaly nyáron egy európai kirándulásra, de le kellett utasítanom, mert szoptattam, de amint elválasztottam, vártam, amíg a megfelelő utazás meg nem történt. Ez az utazás nem lehetett volna tökéletes – kora szombat reggel repültem ki, és vasárnap este otthon voltam. Még ennél is tökéletes: Egy éjszakai látogatás lehetővé tette számomra, hogy a testvérem, Andrew házában maradjak! A (többnyire) regisztrált dietetikusok főzési szemináriuma a Nemzeti Dairi Council által felvetett laktóz -intoleranciáról. Nagyon izgatott voltam a lehetőségem, hogy hálózatba léphessek más táplálkozási és fitnesz bloggerekkel, és felgyorsítsák magam az egészségügyi téma felgyorsítására.

Amikor New Orleansba érkeztem, egyenesen a New Orleans -i főzési élményhez indultam, amely egy gyönyörű, régi épületben töltött régiségekben és alacsony országos konyhákban található.

Nem Bármilyen hivatalos programozással – egyszerűen csak a laktóz intoleranciáról beszéltünk, miközben a szakácsok négy finom ételt készítenek – a legjobb módszer a tanulásra! Michael Stolzfus séf a Coquette ügyvezető séfje és tulajdonosa, és elődöntője volt a 2013. évi James Beard „Best séf a déli” díjjal. Repülési időim miatt elmulasztottam egy show-and-tell villásreggelit a Coquette-ben aznap reggel, de azoknak, akik részt vettek, csodálatos dolgok voltak. Zak Miller séf csatlakozott a cukrászsóként.

Az eseményt Horchata mocktailjével kezdtük – egy édes italt, amely fahéjjal, vaníliával és fűszerekkel készült morro magból készült. A miénket fahéjjal, vaníliával és juharszirupmal készítettünk, többek között az ízek között

majd a konyhába indultunk! A séf a ricottát a semmiből készítette közvetlenül előttünk. Miután kecskesajtot és mozzarellát készítettem, ismerek egy kicsit a sajtkészítésről, de azt hiszem, hogy a ricotta volt a legkönnyebb mindegyikből! Adjunk hozzá citromsavat a teljes zsírhoz, a nem homogenizált helyi tejhez, hagyja, hogy a túrósba és a savóba és a feszültségbe kerüljön. A laktóz nagy része a tejsavónál kiszivárog, így a fennmaradó sajt valójában nagyon alacsony a laktózban. (A kemény sajtok, mint például a parmezán, a legalacsonyabb fajták, mert olyan kevés savó van.)

Az étel finom volt – főleg a harapások narancssárga! Leves, amelyet Lactaid tejjel készítettek. Valójában nagyon krémes volt annak ellenére, hogy nem volt nehéz krém. A Lactaid ugyanúgy, mint a szokásos tej a laktázzal, hogy lebontja a laktózt, és bár ez egy kicsit drágább, még mindig csak a tej.

Leültünk egy asztalra, hogy élvezzük az utolsó két tanfolyamunkat: Wagyu Sirloin, görög joghurt és sült répa. Mivel a görög joghurt feszült, a laktózban is alacsony a szokásos joghurthoz képest.

Egy édes véghez egy eper kamilla vacherin volt. Szeress nekem néhány habcsót!

Nézzen meg további képeket a napi főzésünkről a Twitteren és az Instagram -on a Hashtag #Beyondli

Az Ultimate New Orleans Adventure

Amikor az esemény véget ért, Andrew, Andrew Felvette, hogy egy teljes Mardi Gras jelmezbe öltözött, és elindultunk az Ultimate New Orleans -i kalandra: a Mardi Gras felvonulásra, a koktélokra, a bárhoppingra és az élő zenére. Még 9 -nél is maradtam! (Amit talán nem tettem volna meg, ha nem tudtam volna aludni 9 -re)

Andrew Cat Tux! , és a legjobb módja annak, hogy leírja, a visszacsatolás a főiskolára. Emberek és gyöngyök, szemetes és sör mindenütt! Andrew elmondta nekem, hogy míg a francia negyed ismert a gyöngy éhes, félmeztelen nőkről, ahol mind családbarát voltunk. Rengeteg gyerek és még több csecsemő volt!

Első megállónk az oszlopok szállodája volt egy italhoz, mielőtt a St. Charles Ave mentén a felvonulásokat nézték. Ez az új kedvenc sávom! Az épület nagy és történelmi volt, és minden sarokban kis társalgó volt.

Játssz nekem egy dalt zongorán!

Percek alatt Kimberly blogolvasó felismerte! Ez izgalmas meglepetés volt.

Andrew barátja aranyos kutyája!

Miután a nap felállította a felvonulást. Andrew azt mondta, hogy magamnak meg kell ragadnom az első gyöngyöket, és az általam elkapott pár valóban nagyon kedves volt – fekete és arany mártott. A francia negyedéval ellentétben, hogy néhány gyöngyöt szerezzen ebben a felvonuláson, csak lelkesen kellett a karját a levegőbe helyeznie; )

Késő vacsorára indultunk Baru-hoz, egy karibi témájú Tapas étterembe. Megrendeltük ezt a csodálatos üveg vörösborot és a következő ételeket…

mazorca | Sült kukorica / salao sajt / rózsaszín szósz / burgonyapálc

chuzos | A szoknya steak / chimichurri / bollo

patakonok | Kettős sült guacamole / chipotle chickeen / cotija-val töltött plantainok

arePas | Fehér kukoricadara sütemények / húzott sertéshús / fekete bab

Később este, Andrew néhány barátjával lógottunk, és sétáltunk, hogy megnézhessük az Andrew egyik kedvenc zenekarának, a Dumpstaphunk -ot !! Valójában néhány évvel ezelőtt egy sörfesztiválon láttuk őket Charlottesville -ben, tehát szórakoztató véletlen egybeesés volt, hogy újra együtt láthassuk őket. Kint maradtunk 2 óráig táncolva! Csak egy napra eltűnt, de sokat becsomagoltam, és több mint készen álltam arra, hogy újra meglátogassam a fiaimat. Nagyon hiányzott nekik !!!!!

További hozzászólások Kath -tól:

Ez! De az istenem, tegnap volt egy tavaszom a meleg, napsütéses levegővel. Dicsőséges néhány napos jó tavaszi időnk van! Szüksége van még egy ASAP -ra! Ellentétben a Whole Foods PB-vel, amelyet egy ideje kaptunk, amely nagyon földes ízű, ez csak klasszikus, sima, nem gritty mogyoróvaj volt, amellyel mindannyian nőttünk fel (de transzzsírok nélkül készültek). Nem tudtam eleget szerezni! Sokan válaszoltak az Instagram történetemre, hogy ez volt a kedvenced! Éjszakai zabot készítettem a granola tetején, és minden egyes lekapartam!

Tegnap nagyon produktív munkanapom volt. Gondolod, hogy a felhős napok belsejében lennének, és produktív és napsütéses napok lenne, ha a kint kamposnak akarnék játszani, de a napsütés felrobbant! Olyan sok hozzászólást írtam, és van egy csomó a sorban, amelyet izgatottan oszthatok. Plusz kandírozott dió és bleu d’auvergne – az abszolút legjobb saláta látogasson el ide topper kombó! Ó, ott volt néhány maradék cukkini. Az Apple Watch azt mondja, hogy összesen félénk 6 mérföldes félénk. Olyan sok nagyszerű kulturális, technikai és elméleti esemény, valamint sok zene, művészet és étel! Bárcsak mindig is sok minden zajlik! Az észlelési vizsgálatok. A halálos tapasztalatok közelében azok a gyermekek, akiknek emlékei vannak a múltbeli életről, akik emlékeznek a lehetetlen tényekre, és más példákat azokra az esetekre, amikor a tudatosság folytatódhatott, miután a fizikai testet halottnak tekintették. Ez a cikk részletezi az NDE hátterének néhány részét, amelyről Dr. Greyson beszélt, és ennek a hihetetlen történetnek Dr. Tucker és a fiú, akit tegnap este elmondott, aki azt állította, hogy hollywoodi színész.

A spektrumban A témáról erős szkeptikusnak nevezem magamnak. De a megosztott történetek kényszerítettek. Ennek ellenére magyarázatnak kell lennie! Biztos vagyok benne, hogy 100 év alatt (adj vagy vegyenek), megismerjük a választ. Csakúgy, mint 100 évvel ezelőtt, ha valaki szöveges üzenetet kapott volna, akkor azt gondolták volna, hogy ez valami természetfeletti (feltételezve, hogy egy mobiltelefonra botladoztak.) Nem tudták elképzelni a mobiltelefonokat, vagy előrejelzik az időjárást, vagy a betegséget okozó baktériumokat, vagy a baktériumokat, vagy a Az internet akkoriban – és ezek a láthatatlan dolgok most a modern életünk tényei. Fogadok, hogy a tudósok továbbra is felfedezik az igazságot számos megmagyarázhatatlan eseményünkről. (Fogadok, hogy ezeknek a Darn elektronoknak valami köze van hozzá!)

Sarah -nak kellett elindulnia a gyerekeihez, és Thomas a röplabdán volt, tehát volt egy kis szóló dátum. Elmentem a Tilman’s-be, egy új-ish kávézóba, bort, sajtot, salátákat, harapnivalókat és szendvicseket. A menü olyan jól nézett ki! Bárcsak kívülről kaptam volna egy lövést, mert a dekoráció nagyon aranyos, és van egy nagyon márványos bár a hátsó részben. & Prosciutto panini egy paradicsomleves oldalával vacsorára.